Ψυκτική απόδοση: 39.7 - 168.2 kW

Θερμαντική απόδοση: 45.6 -190,9 kW

R410a

 MKAC

Η σειρά μεσαίων ψυκτών και αντλιών θερμότητας MKAC/MKAH της Klimallco για εφαρμογές ψύξης/Θέρμανσης και εξωτερική εγκατάσταση. Είναι διαθέσιμα 11 μοντέλα με οναμαστικές αποδόσεις 39.7 - 168.2 kW  στην ψύξη και  45.6 -190,9 kW στην θέρμανση.


Αυτή η σειρά είναι ιδανική σε συνδυασμό με τα fan coils και τις Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες της klimallco για τον κλιματισμό κτιρίων γραφείων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, εμπορικών κέντρων, εστιατορίων κτλ. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βιομηχανικές εφαρμογές για την παροχή ψυχρού νερού.

 

  • Βελτιστοποιημένη σχεδίαση για ψυκτικό μέσο R410a.
  • Περίβλημα: Γαλβανισμένα χαλυβδοελάσματα με πολυστερική βαφή πούδρας.
  • Συναρμολόγηση: Πλήρως κοχλυωτή χωρίς συγκολλήσεις.
  • Συμπιεστής: Eρμητικός τύπου Scroll εσωτερική ηλεκτρονική διάταξη προστασίας έναντι υπερφόρτισης.
  • Εναλλάκτης αέρα: Στοιχείο υψηλής απόδοσης με περσιδοτά πτερύγια και χαλκοσωλήνες με εσωτερική ράβδωση.
  • Ανεμιστήρας : Χαμηλών στροφών, χαμηλής στάθμης θορύβου.
  • Εξατμιστής: Πλακοειδούς τύπου με χαλκοκολλήσεις.

 

Συσκευές ελέγχου και ασφαλείας :
-Πρεσσοστάτης Υψηλής / Χαμηλής πίεσης.
-Επιτηρητής τάσης και διαδοχής φάσεων.
-Εξατμιστής με αντιπαγωτική προστασία (Προαιρετικός).
-Μικροεπεξεργαστής με ψηφιακή οθόνη.
-Διαφορικός πρεσσοστάτης νερού.
-Ρύθμιση στροφών ανεμιστήρα, ανάλογα με τη θερμοκρασία του στοιχείου.
-Μανόμετρα χαμηλής / υψηλής πίεσης.ptimized design for R410a refrigerant.

 MKCA outsmall

MKAH 'Εκδοση PAC

Αυτή η έκδοση διατίθεται με πλήρες υδραυλικό συγκρότημα. Περιλαμβάνει  μία ή δύο αντλίες (η μία εφεδρική), δοχείο διαστολής, μανόμετρα ρυθμιστή ροής, βαλβίδα ασφαλείας, αυτόματο εξαεριστικό, βαλβίδα ασφαλείας και μονωμένο υδραυλικό κύκλωμα. Επιπλέον στην εφεδρική αντλία προσαρμόζονται αντεπίστροφες βάνες. καθώς και το αντίστοιχο ηλεκτρικό κύκλωμα. Κατόπιν ζήτησης διατίθονται αντλίες με μεγαλύτερο ESP. Επίσης αυτή η έκδοση εφοδιάζεται με μονωμένο δοχείο αδρανείας.

MKAH 'Εκδοση VLN

H έκδοση VLN διατίθεται με ανεμιστήρες χαμηλής ταχύτητας και ηχομόνωση στους συμπιεστές.

MKAH - Συμπιεστής

Χρησιμοποιούνται ερμητικοί συμπιεστές σπειροειδούς (Scroll) τύπου, ιδιαίτερα χαμηλής στάθμης θορύβου και χωρίς καθόλου κραδασμούς, βελτιστοποιημένοι για λειτουργία με ψυκτικό μέσο R410a. Οι συμπιεστές έχουν επιλεγεί από οίκο διεθνούς εμβέλειας, τον σημαντικότερο παγκοσμίως κατασκευαστή συμπιεστών αυτής της κατηγορίας. Είναι εφοδιασμένοι με ηλεκτρική αντίσταση ελαιοθαλάμου, για τον διαχωρισμό ελαίου-ψυκτικού μέσου όταν δεν λειτουργεί η συσκευή. Φέρουν επίσης εσωτερική ηλεκτρονική διάταξη προστασίας έναντι υπερφόρτισης. Η έδραση τους γίνεται μέσω ειδικών ελαστικών βάσεων, που εκμηδενίζει την μεταφορά οποιουδήποτε θορύβου μέσω της βάσης του μηχανήματος

MKAH - Ανεμιστήρες συμπηκνωτή

Όλοι οι ανεμιστήρες κατασκευάζονται με κράμα Al/Mg απευθείας συζευγμένοι σε τριφασικούς, 6-πολικούς κινητήρες με προστασία υπερθέρμανσης, χαμηλής στάθμης θορύβου ιδανικοί για εξωτερική εγκατάσταση. Χάρη στην αεροδυναμική σχεδίαση και στην άψογη ζυγοστάθμιση των πτερυγίων τους εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία χωρίς δονήσεις. Οι ανεμιστήρες και ο κινητήρας διαθέτουν πλέγμα προστασίας για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την λειτουργία το οποίο είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα ISO.

MKAH - Εξατμιστής

Τύπου πλακοειδή με επιχαλκομένες συγκολλήσεις και ένα ή δύο ανεξάρτητα ψυκτικά κυκλώματα  καθώς και ένα κύκλωμα νερού. Το κύκλωμα είναι κατασκευασμένο ώστε να διασφαλίζεται η ομοιόμορφη ψύξη της ροής του νερού ακόμη και σε συνθήκες μερικής απόδοσης φορτίου.  Ως προστασία, προτείνεται η εγκατάσταση για την παύση της μονάδας σε πρίπτωση διακοπής της κυκλοφορίας του νερού.