Η KLIMALLCO ΑΕΒΕ στηρίζοντας τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμβολή της ως χορηγός της ''ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ'' για την περίοδο 2020-2021, η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα και ιδρυτικό μέλος της FIBA με πλήθος διακρίσεων αποτελώντας μάλιστα την πρώτη ομάδα που κατέκτησε ποτέ πανελλήνιο πρωτάθλημα. Με ιδιαίτερο ενθουσιαμό γι' αυτή τη νέα συνεργασία θα θέλαμε να ευχηθούμε στον ''ΗΡΑΚΛΗ'' μια δυναμική αγωνιστική περίοδο γεμάτη επιτυχίες.

 

T3 Framework

Αυτόνομες Κλιματιστικές Μονάδες - KDP

Η σειρά KDP αυτόνομων κλιματιστικών μονάδων διατίθονται για εφαρμογές ψύξης και καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών από 53kW έως 554 kW.

Read more about KDP...

Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες - MDK

Η σειρά MDK της Klimallco είναι το αποτέλεσμα 25ετούς εμπειρίας του τεχνικού μας τμήματος στη κατασκευή και διάθεση Κεντρικών Κλιματιστικών Μονάδων στη παγκόσμια αγορά.

Read more about MDK...

Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού LKAC

Η σειρά ψυκτών μεγάλης ισχύος LKAC της Klimallco είναι κατάλληλη για εγκατα­στάσεις κλιματισμού (ψύξης) και για εξωτε­ρική τοποθέτηση. Διατίθεται σε 14 μεγέθη, με ονομαστικές αποδόσεις από 145 kW έως 1215 kW.

Read more about LKAC...

 

 logo2s

Get to know Klimallco, an exceptional company.

Με πάνω από 25 χρόνια  εμπειρίας , οι εργαζόμενοί μας ειδικεύονται στην κατασκευή ποιοτικών προιόντων, την αποτελεσματική και άμεση τεχνική υποστήριξη των πελατών μας και την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας .