Σύγχρονος σχεδιασμός, ώστε να ταιριάζει με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση. Λευκό χρώμα (RAL 9010). Κατασκευασμένο από γαλβανισμένα χαλυβδοελάσματα με επίστρωση μεμβράνης από πολυβινυλοχλωρίδιο, ώστε να είναι ανθεκτικό στη διάβρωση από πολλούς παράγοντες  (σκουριά, χημικές ουσίες, διαλύτες, αλκοόλες κτλ.). Η επιφανειακή επίστρωση είναι 10 φορές παχύτερη από ότι αν ήταν επεξεργασμένη  με εποξική πούδρα (για επιπλέον αντοχή στις εκδορές). Θέρμοακουστική εσωτερική μόνωση (κατηγορία Μ1). Καλά ισορροπημένες αναλογίες, βάθους (δαπέδου) και ύψους (οροφής) μόλις 220 mm.

Η περσίδα είναι από λευκό ABS (απόχρωση RAL 9002, σε ελαφρά αντίθεση με το λευκό χρώμα) με πλευρικά ανοίγματα για εύκολη πρόσβαση στον πίνακα εσωτερικού ελέγχου (κατόπιν ζήτησης).

Οι περσίδες διπλής ροής μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν χειροκίνητα και κάθε μία ξεχωριστά, επιτρέποντας την ροή αέρα σε οποιαδήποτε κατεύθυνση (δυνατότητα μονής ή διπλής κατεύθυνσης).

Επιστροφή : KT - Μονάδες Fan Coil

MKAH 'Εκδοση PAC

Αυτή η έκδοση διατίθεται με πλήρες υδραυλικό συγκρότημα. Περιλαμβάνει  μία ή δύο αντλίες (η μία εφεδρική), δοχείο διαστολής, μανόμετρα ρυθμιστή ροής, βαλβίδα ασφαλείας, αυτόματο εξαεριστικό, βαλβίδα ασφαλείας και μονωμένο υδραυλικό κύκλωμα. Επιπλέον στην εφεδρική αντλία προσαρμόζονται αντεπίστροφες βάνες καθώς και το αντίστοιχο ηλεκτρικό κύκλωμα. Κατόπιν ζήτησης διατίθονται αντλίες με μεγαλύτερο ESP. Επίσης αυτή η έκδοση εφοδιάζεται με μονωμένο δοχείο αδρανείας.

MKAH 'Εκδοση VLN

H έκδοση VLN διατίθεται με ανεμιστήρες χαμηλής ταχύτητας και ηχομόνωση στους συμπιεστές.

MKAH - Συμπιεστής

Χρησιμοποιούνται ερμητικοί συμπιεστές σπειροειδούς (Scroll) τύπου, ιδιαίτερα χαμηλής στάθμης θορύβου και χωρίς καθόλου κραδασμούς, βελτιστοποιημένοι για λειτουργία με ψυκτικό μέσο R410a. Οι συμπιεστές έχουν επιλεγεί από ευρωπαικούς οίκους, παγκόσμιας αναγνώρισης της κατασκευαστικής τους ποιότητας και προδιαγραφών.

MKAH - Ανεμιστήρες συμπυκνωτή

Όλοι οι ανεμιστήρες κατασκευάζονται με κράμα Al/Mg απευθείας συζευγμένοι σε τριφασικούς, 6-πολικούς κινητήρες με προστασία υπερθέρμανσης, χαμηλής στάθμης θορύβου ιδανικοί για εξωτερική εγκατάσταση. Χάρη στην αεροδυναμική σχεδίαση και στην άψογη ζυγοστάθμιση των πτερυγίων τους εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία χωρίς δονήσεις. Οι ανεμιστήρες και ο κινητήρας διαθέτουν πλέγμα προστασίας για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την λειτουργία το οποίο είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

MKAH - Εξατμιστής

Τύπου πλακοειδή με επιχαλκομένες συγκολλήσεις και ένα ή δύο ανεξάρτητα ψυκτικά κυκλώματα  καθώς και ένα κύκλωμα νερού. Το κύκλωμα είναι κατασκευασμένο ώστε να διασφαλίζεται η ομοιόμορφη ψύξη της ροής του νερού ακόμη και σε συνθήκες μερικής απόδοσης φορτίου.  Ως προστασία, προτείνεται η εγκατάσταση για την παύση της μονάδας σε πρίπτωση διακοπής της κυκλοφορίας του νερού.