Ανεμιστήρες

FcuFanSectΟ τμήμα ανεμιστήρα περιλαμβάνει 1, 2 ή 3 φυγοκεντρικούς ανεμιστήρες με διπλή είσοδο αέρα. Πλαστικά πτερύγια τελευταίας γενιάς (εμπρός κεκλυμένα) άμεσα συνδεδεμένα με τον ηλεκτροκινητήρα. Οι ανεμιστήρες εδράζονται σε ελαστικά και αντικραδασμικά στηρίγματα. Τμήμα ανεμιστήρα στατικά και δυναμικά σταθμισμένο.
Ανεμιστήρες με μεγάλη διάμετρο ( μεγάλη ροή αέρα και υψηλή στατική πίεση ), με χαμηλές στροφές ( χαμηλό επίπεδο θορύβου ) .
Οι ηλεκτροκινητήρες είναι ασύγχρονοι και  παρέχονται με θερμική προστασία (Klixon), ο πυκνωτής λειτουργίας είναι μόνιμα ενεργός, IP 42, κλάσης Β, ηλεκτρικά καλώδια με διπλή μόνωση. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα , τάση λειτουργίας 230V - 1Ph - 50Hz .
Το τμήμα ανεμιστήρα μπορεί να αφαιρεθεί  εύκολα  (συγκρατείται  από μόλις 4 βίδες ) .

Φίλτρο αέρα

Fcufilter

Το φίλτρο αέρα είναι εύκολο να αφαιρεθεί και  να καθαριστεί με νερό ή αέρα .
Είναι κατασκευασμένο από ακρυλικό ύφασμα πολυεστέρα, υψηλής απόδοσης . Εξαιρετικό κατά της  σκόνης και της γύρης.
Κλάση φίλτρου EU3 ( EUROVENT 4/5 ) .

 

Back to : KT Standard Fan Coil Units

MKAH 'Εκδοση PAC

Αυτή η έκδοση διατίθεται με πλήρες υδραυλικό συγκρότημα. Περιλαμβάνει  μία ή δύο αντλίες (η μία εφεδρική), δοχείο διαστολής, μανόμετρα ρυθμιστή ροής, βαλβίδα ασφαλείας, αυτόματο εξαεριστικό, βαλβίδα ασφαλείας και μονωμένο υδραυλικό κύκλωμα. Επιπλέον στην εφεδρική αντλία προσαρμόζονται αντεπίστροφες βάνες καθώς και το αντίστοιχο ηλεκτρικό κύκλωμα. Κατόπιν ζήτησης διατίθονται αντλίες με μεγαλύτερο ESP. Επίσης αυτή η έκδοση εφοδιάζεται με μονωμένο δοχείο αδρανείας.

MKAH 'Εκδοση VLN

H έκδοση VLN διατίθεται με ανεμιστήρες χαμηλής ταχύτητας και ηχομόνωση στους συμπιεστές.

MKAH - Συμπιεστής

Χρησιμοποιούνται ερμητικοί συμπιεστές σπειροειδούς (Scroll) τύπου, ιδιαίτερα χαμηλής στάθμης θορύβου και χωρίς καθόλου κραδασμούς, βελτιστοποιημένοι για λειτουργία με ψυκτικό μέσο R410a. Οι συμπιεστές έχουν επιλεγεί από ευρωπαικούς οίκους, παγκόσμιας αναγνώρισης της κατασκευαστικής τους ποιότητας και προδιαγραφών.

MKAH - Ανεμιστήρες συμπυκνωτή

Όλοι οι ανεμιστήρες κατασκευάζονται με κράμα Al/Mg απευθείας συζευγμένοι σε τριφασικούς, 6-πολικούς κινητήρες με προστασία υπερθέρμανσης, χαμηλής στάθμης θορύβου ιδανικοί για εξωτερική εγκατάσταση. Χάρη στην αεροδυναμική σχεδίαση και στην άψογη ζυγοστάθμιση των πτερυγίων τους εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία χωρίς δονήσεις. Οι ανεμιστήρες και ο κινητήρας διαθέτουν πλέγμα προστασίας για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την λειτουργία το οποίο είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

MKAH - Εξατμιστής

Τύπου πλακοειδή με επιχαλκομένες συγκολλήσεις και ένα ή δύο ανεξάρτητα ψυκτικά κυκλώματα  καθώς και ένα κύκλωμα νερού. Το κύκλωμα είναι κατασκευασμένο ώστε να διασφαλίζεται η ομοιόμορφη ψύξη της ροής του νερού ακόμη και σε συνθήκες μερικής απόδοσης φορτίου.  Ως προστασία, προτείνεται η εγκατάσταση για την παύση της μονάδας σε πρίπτωση διακοπής της κυκλοφορίας του νερού.